Het Groot Nederlands Jongerenkoor is opgericht door de stichting OneDay.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat dit koor een projectkoor zou zijn met een tijdelijk karakter in verband met een concertreis naar Canada in juli 2010.

Door de overweldigende belangstelling en de vele vragen van (potentiële) leden om het koor niet op te heffen na de Canadareis en ook leden toe te laten die niet mee gaan/kunnen naar Canada heeft het bestuur besloten het koor een definitief karakter te geven.

De leiding van het koor bestaat uit een afvaardiging van het bestuur van de stichting OneDay.

Heb je vragen over het koor, dan kun je via het contactenformulier je vraag stellen en dan reageren wij zo snel mogelijk.

Per november 2017 bestaat het bestuur uit de volgende personen:

• Leendert Plug (voorzitter)

• Marieke van den Born (secretaris-penningmeester)

• Annelies Dekker (algemeen lid)

• Elly Westeneng (algemeen lid)

• vacature

U kunt de bestuursleden bereiken door een email te sturen naar info@stichting-oneday.nl

Oud-voorzitters

2009 - 2015 Jacco van Delden