Concertagenda

Concertagenda (voor alle komende data geldt D.V.)

Het Groot Nederlands Jongerenkoor is onderdeel van Stichting OneDay. Al onze concerten worden georganiseerd door Stichting OneDay. In het voorjaar organiseert de Stichting een aantal concerten rondom een bepaald thema. In het najaar vindt structureel het Hervormingsconcert in Delft plaats en sinds 2016 ook een kerstconcert.

Voor meer informatie over de concerten van stichting OneDay en het Groot Nederlands Jongerenkoor kun je kijken op de website van stichting OneDay. www.onedayevents.nl

16 februari 2018 - Samenzangavond - Oude Kerk Ede

Geniet u van de muziek van het Groot Nederlands Jongerenkoor (GNJK) en houdt u ook zo van zingen? Kom dan op 16 februari naar de Oude Kerk in Ede. Stichting One Day organiseert die avond een samenzangavond met tegenstem van het Groot Nederlands Jongerenkoor, met als thema "Opent uwe mond".

We hopen deze avond gezamenlijk een variatie van psalmen, gezangen en opwekkingsliederen te zingen. Een predikant verzorgt de verbindende woorden tussen de liederen.

Dirigent voor de samenzang is Lennert Knops, terwijl de vaste dirigent van het GNJK, Harm Hoeve, het orgel zal bespelen. Noort Middelkoop verzorgt op panfluit de instrumentale intermezzo.

Toegang gratis, wel collecte
Reserveren niet nodig

Locatie:   Oude Kerk Ede

21 april 2018 - concert - Havenkerk Alblasserdam

Met medewerking van:

Groot Nederlands Jongerenkoor o.l.v. Harm Hoeve

Christelijk Jong Mannenkoor Jubilate o.l.v. Lennert Knops

29 juni 2018 - einde seizoen concert - Woerden

Ter afsluiting van het seizoen organiseren een einde seizoen concert, waarin we liederen van het afgelopen jaar hopen te zingen.

Tevens zal er medewerking zijn van jong talent.

27 oktober 2018 - Hervormingsconcert Delft - Nieuwe Kerk Delft

Zoals gebruikelijk organiseren wij ook dit jaar weer het Hervormingsconcert.

Medewerking is reeds toegezegd door:

• Groot Nederlands Jongerenkoor o.l.v. Harm Hoeve
  • Arjan en Edith Post (trompet)
  • Johan Bredewout (vleugel)

14 december 2018 - Kerstconcert - n.t.b.

Spectaculair kerstconcert. Hou de website in de gaten.

Klik op de foto voor een vergroting